Jom Kita Kurus Sihat!

Mahu kurangkan lemak di bahagian tertentu?

Bersenam terlalu berasa tapi tiada kesan?

Untuk konfiden diri sendiri

kurangkan size baju

Sharifah Sakinah pon makan Dry Overnight Oat weiii. Perasan tak plastik kosong atas meja tu?? Haaaa tu la 1 pek DOO. 1 pek tu berat dia ±85g. Ada 8 bahan dalam tu. Iyerrr, 8 bahan. Memang meriahhh sangat.  8 bahan tu, macam-macam rasa and tekstur ada. Masam-masam sikit, crunchy. Lepas tu kita guna rolled oat tau. So bila rendam lama, oat tak benyek sebab rolled oats ni kasar n besar-besar. Senang citer, sedapp and tak muak 😋😋 Komen Sharifah Sakinah : SEDAP GILA Haaà ni komen sebelum Sharifah Sakinah keluarkan video review tu kat IG dia tau.  Memang dia suka.. even dalam group fitness telegram dia pun ada share yg dia makan doo ni for few times.  Yang tu dia share ikhlas tanpa diminta.. 🥰 

-Sharifah Sakinah

Ramai yang berjaya , kamu bila lagi?

Apa yang anda akan dapat apabila membeli doo

Kebaikan dan Kelebihan

Ciri-Ciri dan Manfaat DOO
untuk yang mauy KURUS, KURUS, KURUS

Campuran Tepat

Terdiri daripada bahan yang suda dicampur siap-siap mengikut kiraan kalori tepat. Bahan terdiri daripada rolled oat, raisin, nuts, chia seeds. Jika di luar, semua ini dijual berasingan. Dengan DOO, semua sudah dicampur dengan SEIMBANG. 

Premium

Simpan dalam beg

Terdapat 7 pek seperti ini di dalam 1 bungkus DOO. Setiapnya di pek seperti ini. Senang untuk anda bancuh. Boleh diambil sekaligus atau bahagi 2 kerana ianya sangat mengenyangkan. 1 pek bersamaan dengan 290 kalori. Senang untuk merancang diet. Simpan dalam beg, settle. 

Campur buah segar

Bancuh dan minum terus dan tambahkan fresh fruit juga boleh dan menyelerakan. Jsdikan hidangan pagi, tengahari atau malam.

Premium

Konsisten diet

Ada banyak pilihan buah-buahan boleh digunakan. Tukar-tukar selera agar tidak bosan dan boleh konsisten dalam diet.

Bancuh dengan apa jenis susu

Keluarkan dari pek dan bancuh. Bancuh dengan apa jenis susu kegemaran anda, Fresh Milk, Soya Milk, Almond Milk dan sebagainya. Bawa ke pejabat atau tempat kerja, lapar dan bancuh terus makan, SENANG.

Breakfast paling senang dan cepat

Boleh jadikan ianya OVERNIGHT OAT. Caranya ialah letakkan susu kegemaran anda dan simpan di dalam peti ais sekurang-kurangnya 4 jam. Bangun pagi, sediakan terus jadi sebagai 

banyak jenis resepi

Ada banyak jenis resepi boleh digunakan. Dalam webste ini atau di youtube. Boleh campurkan dengan low calori peanut butter atau honey untuk menambah manis.

Sahur paling lama kenyang

Jika dijadikan makanan semasa sahur, ianya akan membantu lebih TAHAN LAMA kekal cergas, aktif dan tidak lapar.

Terbukti Turunkan Berat Badan

TERBUKTI dapat menurunkan berat badan.

Turunkan kolesterol dan lemak degil

Kurangkan kalori dan memberikan kesan lama kenyang. So, boleh kuarngkan lemak degil anda. 

Siapa boleh ambik?

BOLEH DIMAKAN BILA-BILA MASA OLEH SEMUA GOLONGAN UMUR

Makan masa breakfast

Budak-budak pun boleh makan

makan sebelum tidur

makan satu keluRGA

makan LEPAS WORKOUT

makan MASA BEKERJA

Cara Minum Oat

Special from the Agent

CARA MINUM OAT 

PENGALAMAN SIS SENDIRI

Actually cara macamana pun ok, ikut kesesuaian dan kreativiti masing-masing. Dalam youtube banyak sangat, tapi tidaklah mereka mix siap-siap semua macam dalam DOO ni.

Paling simple, bancuh saja menggunakan susu, apa jenis susu pun. Sis guna susu soya, sebab fresh milk, sis tidak lalu mau minum.

Kalau mau buat dia overnight, simpan dalam peti sejuk selama sekurang-kurangnya 4 jam. Kalau tidak mau pun ok jak.. minum terus pun ok..

Kadang-kadang Sis rajin, sis letaklah buah-buahan, peanut butter ka.. Madu ka, contohnya ada mood mau manis-manis. Kalau biasa, kosong ja dengan susu.

Lepas minum sis akan rasa sangat FULL itu perut. Kenyang… 

Kalau mau makan nasi, makan ja… mungkin kalau telampau banyak makan pagi atau tengahari, makanlah waktu malam DOO ni. so, dapatlah kawal berat badan.

SIS LENN.

Siapa yang WAJIB membeli DOO?

Are you one of these?

If yes, then you need to buy DOO as soon as possible. (Sorry, mind me my mix language).

  1. Golongan professional yang ingin menjaga bentuk badan?

  2. Suri Rumah yang ingin tampil bertenaga sepanjang hari dan maintain slim bentuk kerengga?

  3. Bekerja sendiri dan selalu mengejar masa untuk menyiapkan tugasan dan pada masa yang sama ingin kekal sihat dan slim?

  4. Remaja yang meningkat umur dan mula meningkat berat badannya kerana pattern cara makan yang susah mau kenyang?

  5. Tuan-tuan yang ingin MENGECILKAN sedikit perut ke depan (hehe)?

  6. Mereka yang ingin mengurang tahap kolesterol jahat dalam darah?

  7. Wanita selepas melahirkan dan ingin mengurangkan berat badan?

  8. Wanita yang menyusukan badan pada baby dan ingin menambah kelikatan susu badan dan kekal aktif?

  9. Mereka yang ingin LAWAS lebih baik?

  10. Mereka yang ingin mengurangkan nafsu makan yang selalu LAPAR?

 

If yes, then you must click BUY NOW as below:

Recipes

Loved by 1.7M+ customers

4/5
DOO dan Apple
Serious sedapppppp 😋😋😋
Nah, kasi resepi siap².
250ml susu
1 biji apple
1 pack DOO
1-2 tsp cinnamon powder
Ice cube (optional)
Blend je semua sampai oat & apple hancur.
Tuang dalam glass cun
Letak straw cun
Siap sedia diminum.
🤩🥳🤩🥳
Minum pulak sejuk². Nikmat weiiii. Aku risau gak kot smoothie tu tersangkut dekat straw. Sebab straw macam comeyyy je. Tapi hellok laju je smoothie tu masuk dalam tekak 😁😁😁
Btw susu kotak tadi habis. So Aku bancuh 2tbsp susu tepung fernleaf dengan 250ml air masak.
Korang try la. Memang kenyang gills. Lepas ni nak pi borong buah pulak 😜
5/5
Dalgona oat
DALGONA OAT!!!!
Seriously sedap sangattt 😋😋😋
Rasa coffee tak kuat sangat
And tak manis pon.
Kami share resepi siap². Peminat coffee wajib try. Tak rasa macam minum oat. Macam ice blended je uollsss
2tbsp coffee. Kami guna Nescafé gold
1.5tbsp brown sugar
2 tbsp boiling water
Guna mixer. Mix sampai dapat kepekatan yang korang nak. Colour pon akan berubah jadi cantik. Hihi
1 adunan coffee ni boleh guna untuk 2 cawan.
Untuk DOO, Blend 1 pack DOO dengan 250ml Susu low fat.
Siapp!!! Minum sejuk2 walla 😋

CHOC BANANA OAT SMOOTHIE
Yang ada oat dekat rumah, and rasa macam tak boleh nak telan, korang try resepi ni. 
Minum sejuk² walla. Jangan kata mak bapak, anak² pon join sekali minum. Dah namanya choc kan, sapa tak suka  😆😆 
CHOC BANANA OAT SMOOTHIE
1 pack Dry Overnight Oat (DOO) 
250ml susu. Tak kesah la low fat or full cream
1 Pisang
2 tbsp dark choc 
Campur semua blend kasi hancur. Kami suka ada tekstur² ketul² masa minum. So terpulang nak blend lama mana. If nak hancur betul² hancur, kami suggest blend kering dulu oat tu baru campur dengan yang lain2. Kira blend 2 kali la. 
Minum sejuk2 serius laju je lalu kat tekak. Sedar² secawan habis uolls. Try la. Ni antara smoothie favourite kami. Kenyang pon kenyang😋😋😋😋
4/5
 
 
🌾 DOO : 
Rendam DOO dengan air panas selama 10minit, toskan air hingga kering.
🥭 Kerabu Mangga : 
Mangga muda (hiris)
Udang (rebus)
Cili , Bawang Holand (hiris)
Gula Kelapa
Pasti Sedap Maggi/garam
Sos Ikan Thai
Jus limau kasturi
• Gaul sebati semua bahan. Boleh tambah kacang & ikan bilis goreng, tumbuk. Jika suka. 
🥜 Black pepper Edamame Egg & Beef
• Tumiskan bawang putih dengan daging. Kemudian masukkan Edamame yang telah direbus. Tambahkan sedikit garam. Ketepikan. 
• Masukkan telur, kacau hingga jadi telur hancur, campurkan bahan2 awal tadi. Gaul sebati & siap.
Lets try bebeh!!
5/5
4/5
4.5/5
4.5/5
4/5
4.5/5
4.5/5
4/5
4.5/5
4.5/5

CARA buat DOO:

... and many more

DOO

... and many more

DOO

Soalan/Jawapan Lazim

FAQ

Sila Baca untuk mengetahui berkenaan DRY OVERNIGHT OAT.

  • Dicampur secara perfect mengikut kalori yang sudah ditetapkan.

  • 1 paket ialah bersamaan dengan 290 kalori

  • Bagi 2 jika ianya terlalu banyak kerana DOO ini sangat mengenyangkan.

  • Boleh diminum secara simple dengan menjadikan ia overnight oat atau olah menjadi makanan. Boleh refer kepada senarai resepi dalam website ini.

  • Secara lazimnya, oat akan membantu menurunkan tahap kolesterol jahat dalam badan kita.

  • DOO akan menurunkan berat badan kerana kesan kenyang lama, jadi ianya membantu kita untuk makan lebih.

  • Sesuai untuk semua golongan.

  • Selamat untuk mereka yang kencing manis, darah tinggi, ibu mengandung, menyusu dan sebagainya. Ini hanya makanan organik yang sihat. Walau bagaimanapun, sila dapatkan nasihat doktor jika ada keraguan.

  • Organik dan semestinya HALAL

  • Rasa oat sama dengan rasa lain, olah lah ia mengikut kreativiti masing-masing atau ikut resepi dalam website ini.

  • Didatangkan sedia MIX, so ianya pakej sangat berbaloi

  • Beza makan nasi dan oat, kesan kenyang oat lebih lama berbanding nasi

  • Cara penyediaan yang berbeza, samada dicampur buah, susu saja, atau dibuat kerabu atau makan diganti dengan nasi akan menjadikan hidangan sihat dan dapat menurunkan berat kita. Hidangan tidak akan jadi bosan.

  • Beza membeli oat di kedai adalah, oat tersebut tidak dicampur dseperti DOO ini. DOO sudah dicampur secara pengiraan tepat untuk kalori 290 1 hidangan. DOO sudah dicampur dengan oat, seeds, nuts dan raisin.

  • Oleh kerana ianya suda pre-mix, maka ianya sangat senang disediakan, dibawa ke pejabat, atau di kereta makan semasa menunggu anak balik sekolah, atau alas perut jika banyak tugasan dan tidak sempat untuk makan.

  • Boleh dimakan bila-bila masa sahaja, bukan saja specific waktu pagi. Oleh kerana banyak promo oat ini dibuat sebagai breakfast, orang beranggapan ianya hanya dimakan pada waktu pagi. tetapi, tidak.. ianya boelh dimakan atau diminum bila-bila masa.

  • Jika mual dengan susu putih, gunalah susu kegemaran anda, susu soya, susu chocolate atau strawberry. Mau lebih sedap guna lah susu kurma.

  • Sangat banyak testimoni pengguna DOO yang sudah berjaya kurangkan berat badan. Bukan saja berat badan kurang, KOLESTEROL PUN KURANG. Boleh refer website di atas. Banyak sangat sampai tidak terpost semua.

  •  Packaging yang kedap udara akan lebih membuatkan oat ini lebih fresh. Ianya sangat kedap dan semut pun susah nak masuk. Tapi selepas buka dari pakej, simpanlah di dalam bekas yang selamat dari semut, lipas dan sebagainya.

  • Kalori di dalam 1 pek adalah 290. Rancang kadar kalori yang anda mau ambil sesuai dengan target berat yang ingin dikecapi.

  • Berat akan turun seawal sebulan jika diambil konsisten. Bayangkan jika ambil 290 1 paket, 2 paket 580 kalori sehari. Kadar pengambilan kalori sehari 580 kalori sudah pasti akan mengurangkan berat badan. Untuk pengetahuan, kadar kalori 1 piring nasi lemak pun sudah mencecah 1200-1500 kalori.

  • Kalau tidak kurang-kurang berat badan juga, kira kandungan kalori yang anda ambil seharian. Jika melebih 2000 kalori sudah pasti berat tidak akan turun. 

About Me

DOO (Agent Sabah)

Bagaimana ianya bermula?

Dalam tahun 2018 sis mempunyai berat badan mencecah 96kg. Sis masa tu beranak ke-6. Untuk pengetahuan sis melahirkan non-stop every 2 atau 3 tahun. Jadi sis macam tiada masa untuk keep fit dan diet. Apalagi sis beranak ceaser 5 kali di salah satu hospital di Kota Kinabalu, Sabah. Doktor sis yang anak ke 2-4 Doctor Helen Lasimbang dan anak ke 4-6 Doctor Krishen. Mesti ada yang kita tersama doktor kan… Yalah, KK ni bukannya besar pun..Mesti ada yang tanya anak pertama, anak pertama tu lahir di KL, dengan Doctor Tang di Hospital Pantai (kalau tidak silap), lupa dah.. IC my son ni pun 14, bukan orang Sabah, hehe..

Beranak, menyusu dan mengandung, itulah cycle nya. Jadi memang jawabnya mengembang saja. 

So, selepas melahirkan anak ke 6, sis nekad untuk diet and keep fit. It’s not easy. Its blood and tears. Menangis dan Stress untuk sampai ke objektif. 

Alhamdulillah, dalam tahun 2018-2019 sis sudah mula turun berat badan.

ISU BARU ialah macamana nak maintain ka weight or at least tak naik menjunam lagi?

Sis tidak mahu consume ubat-ubat kurus kerana sis skeptikal sikit berkenaan ubat kurus ni. Bukan tidak pernah cuba, pernah… tapi percaya lah, it will bounce back. Sebab itu semua adalah perubahan sementara. 

Kalau kita tidak ubah cara kita makan dan cara lifestyle kita, makan ubat kurus macamana pun akan tiada hasilnya.

Jadi sis cari lah apa yang boleh menggantikan meal sis dan kekal cergas dan kenyang. Paling penting, yang selamat dalam badan kita ni. 

Sis cuba juga beli OVERNIGHT OAT dari kawan-kawan. Tapi ya lah… beli ni menyusahkan sikit, sebab buah dalam overnight tu akan lemau bila suda sampai ke rumah kita. Kalau buat sendiri kan boleh letak buah masa nak makan. So lebih fresh dan sedap.

So, bosan dengan cara ni, sis cuba beli sendiri asing-asing, oat lain, chia seeds lain, kacang-kacang dan kismis lain-lain. Sis cuba mix kan sendiri untuk jadikan overnight oat. Adui, apa jadi. kandungan tidak pernah betul. Kadang lebih chia seed, kadang kurang kismis kadang lupa letak. Em, leceh sangat. Lama-lama bertahun lah chia seed tu di dapur.

So, sis cuba lagi style lain, sis beli la dari grabfood siapa2 yang jual makanan macam ni. Lama-lama beli bosan juga sebab mahal dan tak fresh.

So, sis terjumpa DOO ni. Sis cuba lah.. mula-mula 1 paket bersamaan dengan 290 kalori. Sis campur ja dengan susu soya sebab sis tidak suka mimum susu fresk milk. Sis mual. Sis pakai la soya multi grain tu. Oklah di mulut sis. Jadi sis makan oat ni the first makanan siang. Kadang-kadang sis tidak breakfast, kadang breakfast. Tidak tentulah, so the first masuk di perut sis ialah oat ni. 

Kalau sis mau sedap, sis makanlah dengan nutella, peanut butter atau honey. Atau kosong saja pun ok.. cuma letak susu soya multi grain tu lah…

Kalau rajin sis tarukla pisang, apple ka atau nanas.

Sis suka buat overnight, minima 4 jam lah oat ni terendam dalam susu.

So bila sis suda consume, tiba-tiba habis. Ertinya banyak la sis consume tu. So sis order lagi dan lagi dan lagi.

So, sis terfikir apa kata sis bawa ke Sabah dan jadi agent di sini. Dan di sini lah bermula nya DOO here in Sabah for Sabah with Lots Of Love.

Sis Lenn.

Beli DOO ONLINE

Bagaimana membuat pembelian.

  • Boleh membuat pembelian seperti di dalam website, ikuti arahan.
  • Pembayaran boleh dibuat menggunakan online transfer, kad debit, kad kredit atau paypal
  • Jika ada masalah membuat pembayaran seperti di atas, boleh terus bank in ke  DINARA CORPORATION, NO AKAUN:  3151211002 PUBLIC BANK BERHAD dan hantarkan slip pembayaran ke 0138732000 (KLIK DI SINI).
  • Sila pilih untuk beli 1,3, 5 atau 10 seperti di atas.
  • Jika ingin COD juga boleh terus ke alamat sis di TAMAN KINGFISHER SULAMAN. TIADA CAJ postage akan dikenakan jika COD (ambil sendiri di rumah sis). ATAU COD di Wisma MUIS.
  • Sila bagitau sis untuk pembelian secara COD.
  • Selepas pembayaran diterima, order akan diproses dalam masa 48 jam.
  • Untuk Order dari SEMENANJUNG, harga adalah berlainan. sila PM untuk order dari Semenanjung. KLIK di bawah.

JOM KITA SIHAT SAMA-SAMA!

client comments

Happy words
from happy clients

Sharifah Sakinah pon makan Dry Overnight Oat weiii. Perasan tak plastik kosong atas meja tu?? Haaaa tu la 1 pek DOO. 1 pek tu berat dia ±85g. Ada 8 bahan dalam tu. Iyerrr, 8 bahan. Memang meriahhh sangat.  8 bahan tu, macam-macam rasa and tekstur ada. Masam-masam sikit, crunchy. Lepas tu kita guna rolled oat tau. So bila rendam lama, oat tak benyek sebab rolled oats ni kasar n besar-besar. Senang citer, sedapp and tak muak 😋😋 Komen Sharifah Sakinah : SEDAP GILA Haaà ni komen sebelum Sharifah Sakinah keluarkan video review tu kat IG dia tau.  Memang dia suka.. even dalam group fitness telegram dia pun ada share yg dia makan doo ni for few times.  Yang tu dia share ikhlas tanpa diminta.. 🥰 

-Sharifah Sakinah

Tambah la kita slim sis!

Tips yang sangat sangat sangat berguna untuk mereka yang tengah diet and nak cut sugar intake but at the same time, mulut rasa nak makan manis² gitu.

Untuk sesiapa yang rasa susah nak telan overnight oat sebab tawar, tak sweet, korang boleh tambah Stevia dalam overnight oat or smoothie oat.

Best part tentang Stevia ni, dia manis but ZERO CALORIE!!!!
🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Dah boleh cuba tukar gula biasa kepada Stevia pula lepas ni.
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

SEDAP LEPAS TAMBAH CHOCO CHIP

Tambah chocolate chips untuk lagi sedap.
Tapi jangan banyak lah sis ya.. Kan mau diet.. sikit-sikit.. boleh la.. we want sedap also in our food.

BUKAN PENGGEMAR OAT, TAPI INI TAK MUAK, TIDAK LAPAR DAN TAHAN LAMA

Bukan penggemar oat, tapi yang ini boleh makan sebab tidak kembang dan tidak muak. Just nice…. dah try makan dengan bubur, asam pedas, musroomsoup untuk gantikan nasi. so far sangat ok. TIDAK LAPAR dan TAHAN LAMA.

1 MINGGU TURUN 2KG

Makan dengan Hersheys.. ehhe... Tapi Alhamdulillah, dapat turun 2kg dalam masa seminggu makan DOO.

1 PEK BUAT 2 KALI

Kerana ianya sangat mengenyangkan ya... terpulang dengan keperluan masing-masing. Kira lah keperluan kalori tu, kalau separuh maka ianya akan jadi separuh kalori iaitu 100+ saja.

BLEND DOO + ICE + SUSU + PISANG

Sedap katanya ... ini tiada buat OVERNIGHT YA..boleh juga.. kalau buat overnight, lagilah bikin kenyang ..

BREAKFAST DENGAN DOO DAN MEMUDAHKAN!

RESTOCK lagi. Berusaha biasakan diri ambik untuk breakfast. Sangat membantu saya. Terima kasih.

SESUAI UNTUK DIET DAN JAGA KESIHATAN

Amy kata sangat sesuai untuk mereka yang ingin MENJAGA KESIHATAN dan juga untuk DIET. Untungnya, dapat jaga kesihatan, dapat juga untuk diet.

SENANG DIET DENGAN DOO

Senang diet dengan DOO si baby cakap... syukurlah kan..

PAKAI SUSU KURMA SAJA

Mix dengan susu kurma saja. Tiada pakai buah ka apa pun.. senang jak.. dan sedap lagi. diet yang senang dan cepat , sedap lagi. Senang saja diet sekarang ni, tinggal pilih.

LOVE THE TEXTURE

After soaked for sahur overnight in kurma milk, oat is still not watery and still chewy to eat. Love the texture.

SANGAT SENANG UNTUK PREPARE

Letak susu je dan simpan dalam peti ais. Selepas overnight, makan. Ada kacang-kacang dan kismis. Sedap.

Untuk Sahur dan Bertenaga Masa Berpuasa

DOO sangat mengenyangkan. Buat sahur dan seharian memang tiada rasa lapar. betul-betul bertenaga. 

PAKAI SUSU KURMA SAJA ...

Mix dengan susu kurma saja. Tiada pakai buah ka apa pun.. senang jak.. dan sedap lagi. diet yang senang dan cepat , sedap lagi. Senang saja diet sekarang ni, tinggal pilih.

Berbaloi dengan Setiap Pembelian

Yessss..memang konsepnya nak mudahkan kerja semua orang. 

Oat sedap bila dicampur² segala bahan. Nak beli satu² leceh jugak. Sat lagi salah campur, kelaut dalam total kalori pulak nanti  😅

So beli je yang dah siap pack. Serahkan pada yang pakar. Berapa gram seeds, nut, oat. Hq dah kirakan siap² semua dah. 

Kita tinggal bancuh je. And alang2 bancuh, bancuh la dalam glass cunnnnn 😆😆

DOO ni atau Oat dapat kurangkan KOLESTEROL, itu no need la mau bagitau kan. Kalau cakap untuk KURUS semua orang berminat, kalau cakap kolesterol, emm, tapi ini BONUS. Kolesterol pun kurang.. tambah slim lagi. WOW!

Happynyaaaa!!!!

Selama ni bila promote DOO, tak pernah lagi promote DOO vs kencing manis, kolestrol dan segala jenis penyakit. 

Kalau ada yang bertanya, boleh tak ambil DOO, saya ada penyakit sekian sekian sekian. Jawapan aku, ” Tuan/Puan boleh refer kepada doktor masing-masing. Sebab doktor lebih tahu. Itu bidang mereka, bukan saya. “

Aku lebih suka promote DOO as healthy food. Itu pon kalau betul cara bancuhan. Ntah la. Pada aku, doktor bukan calang-calang pekerjaan. Depa study dulu pon lagi lama daripada orang lain. Sape lah aku, budak akaun tiber  nak cakap pasal penyakit ubat bagai just after baca few books. Lagi haru, study from Google. 

Tapi, walaupon aku tak mention pasal penyakit, ada je customers yang kasi feedback. Kolestrol makin okay, bacaan kencing manis okay, badan makin kurus. Gila tak happy. Memang Aku happy sangat² la 😆😆😆😆😆

Semoga DOO dapat beri banyak manfaat buat kita semua 🥰🥰🥰

Nah ini Sis pun dapat nikmatnya untuk membuang yang lebih PUASSSSS begitu.

Actually kan, bukan customer ni sorang je tau yang cakap lepas amalkan DOO jadi makin lawas. Tapi ramaii 🤩🤩

Tapi serius, aku pon rasa benda yang sama. 

Kira bagus sangat la kan. Bila tak lawas, kemain boncit perut aku tu haaa. Sekarang better la sikit 😜

Contact Sis

Contact us for a quote, help, or to join the team.

Tmn. Kingfisher Sulaman

Kota Kinabalu, Sabah

Email:

hazlinah.ramlee@yahoo.com

Phone:

+ 60138732000